Poelier winkelcentrum Oud-Rijswijk

Kip & Co Poelier is de poelier in het winkelcentrum van Oud-Rijswijk. Wanneer u op zoek bent naar een poelier in de omgeving van Rijswijk, is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment. Hierbij kunt u denken uit verschillende soorten vlees, maar ook aan kant- en klaar maaltijden, sauzen, hapjes, smeersels, etc. Als poelier in Rijswijk streven wij naar kwaliteit van de bovenste plank. U treft bij ons in de winkel enkel kwaliteitsproducten die allemaal zorgvuldig bereid worden door onze medewerkers.

Zorgvuldig bereid

Alle producten die u bij ons in de winkel treft worden zorgvuldig bereid met in achtneming van de hygiëneregels. Of u nu op zoek bent naar een kippie pan, wildvlees wilt kopen, of op zoek bent naar een lekker mals stukje kip, bij Kip & Co Poelier bent u aan het juiste adres. Mocht u speciale wensen en behoeften hebben met betrekking tot producten die wij niet standaard in ons assortiment hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als specialist in wild en gevogelte kunt u niet alleen tijdens het jachtseizoen terecht voor het kopen van wild.

Poelier Rijswijk

Wild kopen

Wij hebben tijdens het jachtseizoen verschillende soorten wild in ons assortiment. Wanneer u op zoek bent naar een kip poelier, een poelier in Den Haag of naar kippie in Rijswijk, nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Naast dat wij streven naar kwaliteit van de bovenste plank, hebben wij ook de service voor onze klanten hoog in het vaandel staan. Mocht u dus bepaalde wensen hebben dan helpen wij u graag verder. Tijdens het jachtseizoen kunt u bij ons onder andere terecht voor het kopen van patrijs, struisvogel en wilde eend. Ook buiten dit seizoen hebben wij vaak verschillende soorten wild in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. Wanneer u eens echt wilt genieten van een lekker stuk wild, bieden wij u een ruime keuze aan waaruit u kunt kiezen. Als poelier in de omgeving van Rijswijk kunnen wij u met betrekking tot diverse zaken van dienst zijn.