Skip to content

Wild en gevogelte

Wildzwijnsteak met paddenstoelenroomsaus en gepofte truffelaardappel
Lees meer
Luxe gevulde avocadosalade met eendenborst, sinaasappel en portdressing
Lees meer
Wildpie
Lees meer
Jagersstoofschotel van herten poulet met kleurrijke wintergroenten
Lees meer
Salade met eendenborst en vijgen
Lees meer
Meatloaf-gehaktbrood van fazant en gehakt met herfstgroenten, geserveerd met Hasselback Potatoes en trostomaten uit de oven.
Lees meer
Fazantfilet met spek en paddenstoelen
Lees meer
Fazant met zuurkool
Lees meer
Hazenrugfilet in rodewijnsaus
Lees meer
Hazenrugfilet met cranberrysaus
Lees meer
Hazenrugfilet met noten-rozijnenrijst en venkel
Lees meer
Hazenbout met spek en peterselie en aardperen
Lees meer
Stoofpot met konijnenbouten, appel, en ovengroenten met aardappel-knolselderijpuree
Lees meer
Hollandse stoofpot met wildzwijnpoulet en Gerardus bier geserveerd met aardappel-pastinaakpuree en bietjes
Lees meer
Konijn op z'n Limburgs
Lees meer
Gestoofde konijnenbout in rode wijn met olijven
Lees meer
Parelhoen gevuld met truffelboter
Lees meer
Parelhoenfilet met champignonroomsaus en spinazie
Lees meer
Gevulde patrijs
Lees meer
Ree met cranberrycompote, broccoli-spinaziestamppot met kruidenkaas, geroosterde aardpeer en pastinaak
Lees meer
Stoofpotje van wildzwijn met paddenstoelen en wortel-pastinaakfriet
Lees meer